MicroSilk® – Bad deg til frisk og glødende hud

Alle vet at vann er et fantastisk skjønnhetsmiddel. At oksygen har en foryngende og helsebringende effekt er ikke like velkjent, men i dag sverger hudpleiere over hele verden til oksygenbehandlinger for å gi kundene ung, frisk og skinnende hud.

MicroSilk® – naturens egen oksygenbehandling

En slik oksygenbehandling får du med MicroSilk® og Interform er stolte av å være Norges eneste leverandør av badekar med den banebrytende mikrobobleteknologien, MicroSilk®.

MicroSilk® er kort forklart en helt unik kombinasjon av hydroterapi og oksygenbehandling. Teknikken øker oksygenet i vannet med hele 70% og fyller vannet med milliarder av negativt ladede bobler, så små at de peeler huden, trenger inn i porene, løfter
ut urenheter og tilfører fuktighet. De ørsmå boblene bryter ikke overflaten, men forblir i vannet. Det øker kollagenproduksjonen, gir energi til cellene, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier og reduserer linjer og rynker.

I en travel hverdag har MicroSilk® blitt min form for avslapping. Min egentid. Et privat spa…

– TRUDE STOKKE

MicroSilk dyse
MicroSilk dyse fra Interform

En sky av oksygen i badekaret

Etterhvert som vi blir eldre, blir huden tørrere. Ytre påvirkning som kulde, elektrisk oppvarming, klimaanlegg og såpe bidrar til at huden mister spenst og glød. Med Mikrosilk® får huden den oksygenboosten den trenger for å gjenopprette vitaliteten og styrken. I tillegg er følelsen av å bade i sprudlende bobler helt unik.


Besøk norges største VVS utstilling på Alnabru for en demonstrasjon av Microsilk® teknologien.


Jevn, varm temperatur

Mikroboblene gir vannet en herlig, skummende, melkehvit farge og siden boblene aldri bryter vannoverflaten får vannet en jevn, varm temperatur gjennom hele badet. Boblenes rensende effekt gjør bruk av såpe og oljer overflødig. Med myke håndklær, dempet belysning og et vakkert badekar er spafølelsen komplett.

Teknologi som forandrer liv

Brukere over hele verden har oppdaget at MicroSilk® har god effekt på hudproblemer som psoriasis og iktyose.

Arild Valheim er faren til Sebastian på åtte år som lider av den sjeldne hudlidelsen lammelær iktyose. Da han testet MicroSilk® på sønnen, trodde han nesten ikke det han så. Lidelsen som innebærer at huden er tørr og fortykket i det øverste hornlaget ble raskt bedre.

Bedre livskvalitet i løpet av en halvtime

– Etter en halvtime i badekaret løsnet 60% av den overflødige huden som vi før måtte skrubbe bort for hånd. Etter en uke kunne jeg halvere antall ganger jeg måtte smøre Sebastian med krem. Etterhvert sov han hele natten uten å våkne på grunn av kløe. At noe så enkelt som oksygenrike bobler kunne endre hverdagen vår så dramatisk er helt fantastisk.

 

Microsilk mikrobobler
Microsilk mikrobobler

Helt magisk

Det er også konklusjonen til psoriasisrammende Rune Pettersen etter å ha prøvd Interform Mikrosilk® i 18 måneder. Etter utallige behandlingsmetoder var han klar for å forsøke noe nytt og de gode resultatene lot ikke vente på seg.

– Effekten av Mikrosilk® var merkbar etter bare fire uker. Døde hudceller forsvant og huden ble mykere. I dag er jeg helt smertefri og har sluttet å bruke salver og steroider.
Nå vil han anbefale produktet videre.

– Jeg var heldig som fikk høre om produktet gjennom kjente. Nå håper jeg at budskapet sprer seg slik at flere får oppleve hva MicroSilk® kan gjøre for dem. Å ha en så effektiv behandling lett tilgjengelig i sitt eget hjem er helt fantastisk.

At noe så enkelt som oksygenrike bobler kunne endre hverdagen vår så dramatisk er helt fantastisk

– ARILD VALHEIM

Artikkelen ble først publisert i Interform Magasin, Mars 2018.