Mikrobobler i badekaret – løfter både hudkvaliteten og interiøret

Badet blir i stadig større grad en privat velvære-arena og noe av det siste innen velvære på badet er badekar som kombinerer hydroterapi og oksygenbehandling. Du har helt sikkert vært borti hydroterapi, enten i form av fotbad, badevann med ulike tilsetninger, bading i varme kilder osv. Oksygenbehandling skjøt for alvor fart verden rundt etter det ble kjent at Madonna hadde begynt å bruke det på starten av 2000-tallet.

Kombinasjonen av de to innebærer bruk av oksygenrike mikrobobler i badekaret ditt. Det høres kanskje gresk ut, men det handler om å fylle badevannet med milliarder av bittesmå bobler proppfulle av oksygen. Mikroboblene er 50 ganger mindre enn luftbobler i et vanlig massasjekar og de øker oksygennivået i badevannet med opptil 70 prosent. Det gir en rekke gunstige effekter.

For det første gir de en herlig peeling-effekt, de små boblene trenger inn i hudens porer og løfter ut urenheter. Det gir med andre ord en god rens. De øker kollagenproduksjonen, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier og reduserer linjer og rynker.

Etter hvert som du blir eldre blir huden tørrere. Ytre påvirkning som kulde, elektrisk oppvarming, klimaanlegg og såpe bidrar og til at huden mister spenst og glød. Et mikroboblebad gir huden den oksygenboosten den trenger for å gjenopprette vitaliteten og styrken.

Det er ganske enkelt godt for helsa. De som har hudsykdommer som eksem, psoriasis og iktyose opplever ofte at mikroboblene har en lindrende effekt og det er mange som bruker det aktivt i behandling av slike hudsykdommer.

Hvordan fungerer det?

Du trenger et badekar med MicroSilk-teknologi. Det er denne teknologien som produserer de oksygenrike mikroboblene. Du fyller vann i badekaret som vanlig og trykker deretter på knappen som aktiverer Microsilkpumpen. Via en dyses fylles badevannet med milliarder av oksygenrike mikrobobler. Det høye oksygeninnholdet gjør at badevannet får en melkehvit farge.

Da er det bare å sette seg ned og nyte følelsen av mikrobobler som peeler og renser huden. Mikroboblene bryter aldri vannoverflaten noe som gjør at vannet holder en jevn og god temperatur gjennom hele badet.

Badekar med Microsilk-teknologi finner du utstilt hos Norges største Bademiljøbutikk, VVS Expo på Alnabru i Oslo. Kommer du innom oss gir vi deg gjerne en demonstasjon av Microsilk og slår av en hyggelig prat om velvære på ditt eget bad.