Vikingbad

Kvalitet og trygghet

VikingBad AS er en stolt norsk totalleverandør av VVS-produkter, samt utendørs massasjebad. De har en omfattende kolleksjon som består av baderomsmøbler, badekar, massasjebad, dusjkabinett, dusjløsninger, dusjnisjer, massasjedusj, steamdusj, steambad, rainshower, servantbatteri, kjøkkenbatteri og annet baderomsutstyr. De har også utendørs massasjebad samt et fullt program av pleiemidler som er godkjent for bruk i Norge.

Med et gjennomført konsept for å tilpasse seg den enkelte kunde og med et landsdekkende serviceapparat forsøker de alltid å tenke litt lengre, med fokus på trygghet og kvalitet hele veien. De arbeider hardt for at du som kunde skal bli og være fornøyd, hvor de setter høye krav til kvalitet og service, samt at du får faglig trygghet ved at du gjør handelen hos VVS-Expo med fagkompetansen som trengs.

Siste innlegg fra

VikingBad logo
Vikingbad hovedbilde

mai 9 2018

Inspirasjon til smarte løsninger for små bad

La dusjdørene forsvinne Det første du bør tenke på er de faste elementene som dusj og toalett. På små bad er det en stor fordel å unngå dusjkabinett og heller velge en dusj med dører som kan foldes inn til veggen når de ikke er i bruk. De finnes mange forskjellige typer dører å velge […]