Villeroy & Boch

Merkevare i verdensklasse

Villeroy & Boch – en merkevare i verdensklasse, som vekker oppmerksomhet og får respekt overalt hvor du kommer. Firmaet er fortsatt, etter mer enn 260 år, familieeid og drives i dag av åttende generasjonen – som bevarer arven med stolthet og respekt. Vi i en dynamisk verden, der prosesser, ansatte og selvsagt; vårt hjerte – våre produkter – forsetter å utvikles. Produktporteføljen har en utrolig bredde med smakfulle, attraktive og veldesignede produkter av høyeste kvalitet – alt for det dekkede bordet.

Villeroy & Boch er i dag verdens største produsent av keramikk, alt fra eksklusive serviser til baderomsinteriør og fliser. I tillegg til våre porselensprodukter tilbyr vi også et bredt utvalg av kvalitetskrystall, bestikk og tilbehør, ofte designet som komplement til våre porselensserier. Dessuten har vi et stort utvalg av gaveartikler som passer ved ulike anledninger. Gaveartikler er ett segment med klar økning.

Når du kjøper ett produkt fra Villeroy & Boch, kjøper du ett produkt som har historisk tradisjon og fantastisk kvalitet.

Siste innlegg fra

Villeroy & Boch logo
Villeroy & Boch

mai 9 2018

Nytt bad – nye muligheter. Tenk deg nøye om og velg kvalitet og helhetlige løsninger

Å bygge et nytt bad innebærer en stor investering og det er et rom du skal trives med i mange år fremover. Derfor er det viktig at du bruker tid på å planlegge og legger et langsiktig perspektiv til grunn for valgene dine. Et godt tips når du skal ha velge innredning på badet er […]